Monday 19 September 2016

Viikonloppu Lenkissä

Moikka! Olin Rotex-viikonlopussa (Rotex=vanhat Rotary vaihto-oppilaat) Lenkissä. Meitä oli aika paljon vaihtareita ja oli tosi kivaa!

Hallo! Jetzt erzähle ich etwas aus meine Wochenende in Lenk. ...fertig, los!
Viikonloppu alkoi Lenkissä klo 11.21 ja sinne mentiin siis junalla. Mun piti vaihtaa pari kertaa junaa, mut se nyt olikin ihan iisibiisi, haha. Heti saapumisen jälkeen alettiinkin syömään ja meillä piti olla lounas mukana. Lounaan jälkeen tehtiin pari hauskaa ryhmätehtävää ja sen jälkeen sateesta huolimatta käveltiin vesiputoukselle. Rakennus, jossa me kaikki nukuttiin oli ihan jäätävän kylmä: melkeen kaikki oli takit päällä yms.. Koko viikonlopun vaan satoi, ilma oli jotain +7 asteista ja sateen takia ei päästy vaeltamaan. Mut onneks silti oli super hauskaa toimintaa sisällä! :) Illalla syötiin pastaa ruuaksi ja sit meillä oli ryhmäkilpailuja. Erilaisia haasteita: ryhmän musikaalisimman piti soittaa ilmakitaraa kaikille musiikin tahtiin, tyylikkäimmän piti ettiä/pukea päälle kahessa minuutissa niin paljon vaatteita kun mahollista, oli limboa ja muita huikeita kilpailuja. ;) Illalla joskus puol yhentoista aikaan ovet avautuivat keittiön saloihin ja oli siis jälkkäri aika! Jokaisen oli tarkotus tuoda jotakin jälkkäriä omasta kotimaastaan, mä toin korvapuusteja. Voi voi sitä herkkujen määrää, huhhuh. :D Meitä oli siellä varmaa 30 tai yli ( okei en osaa yhtään sanoa) ja hirveeesti syötävää. Jälkkäri-ajan jälkeen alkoi vapaa eli pelailtiin pöytäfutista, juteltiin, tanssittiin yms. Kahelta jokaisen meistä piti mennä nukkumaan, jotta seuraavana päivänä taas jaksettaisiin.

Wochenende hat um 11.21 Uhr in Lenk begonnen. Ich bin mit dem Zug gegangen. Sofort haben wir in Lenk unsere Mittagessen gegessen. Wir haben viele Gruppenarbeit gehabt und das war sehr lustig! In Haus, wo sind wir geschlafen, war kalt (oder ich denke, dass da kalt war..). Ich bin mit meine Jacke da in drinnen gewesen (oki, alles andere auch). In draussen war etwa +7 Grade und immer regnet. Wir sind in Wasserfall gewesen auch, schön. Am Abend haben wir Pasta gegessen. Wir haben am Abend noch viele Gruppenarbeit gemacht, lustig!!! Und dann, haben wir Dessert gegessen. Jeden AustauschschülerInnen haben etwas Dessert aus Heimland gebracht. Wir haben sehr, sehr viele Dessert gehabt (und natürlich gegessen). Am Abend (/am Nacht) sind wir noch getanzen, zum Beispiel Tisch-Fussball gespielt, gesprochen und alles andere lustig. :)
Sunnuntaina siivoiltiin ja kaks tuntia höpöteltiin kaikkea vaihtoon liittyvää kaikki yhdessä, esim. yks ryhmä puhu isäntäperheistä ensin keskenään ja sitten piti ns. pienen esitelmän aiheesta ja siitä tuli aina kunnon keskustelu kaikkien kesken. 13.37 junalla lähdettiin kaikki matkustelemaan kotia kohti. 

Am Sonntag haben wir nur alles austauschjahr -Sache gesprochen und wir haben geputzen. 
Mulla on vielä muitakin kuvia, mut laitan ne eri postaukseen. Näkyillään siis pian!

Ich habe noch viele andere Fotos, aber ich diesen Fotos andere Text stelle. Bis bald! 

No comments:

Post a Comment